Het eco resort "Your Nature" is klaar voor de opening, mede dankzij de hulp van Treex

Vanaf april aanstaande zal het eco-resort "YourNature" zijn eerste bewoners verwelkomen. In Maubray, in het hart van het bos domein van de Prinsen van Ligne, zijn ongeveer 188 toeristische accommodaties gebouwd, goed voor zo'n 400 bedden. Op dit 280 ha grote landgoed zijn ook recreatiegebouwen voorzien (zwembad, minigolf, ijsbaan, enz.).

De ontwikkeling van het eco-resort begon 10 jaar geleden. Het is het werk van de groep Peronnes Invest, waarvan Edouard de Ligne de oprichter en huidige CEO is.

De bouwondernemingen Préfabois en Tradeco stonden in voor de eerste fase van de bouw. Tijdens het hele bouwproces trad TREEX op als quantity surveyor, in samenwerking met SECO. Deze rol bestond hoofdzakelijk in het maandelijks bezoeken van de werf om de voortgang van de werkzaamheden ter plaatse te controleren en na te gaan of de facturatie conform verliep.

Er zal nu een aanbesteding worden uitgeschreven voor de tweede fase van het project, die de bouw van 200 extra woningen en enkele extra recreatiegebouwen voorziet.

25/02/22