About Treex

Treex werd eind 2013 opgericht door Thomas Maskens, die momenteel instaat voor alle strategische en operationele aspecten van de onderneming.

De oprichting van Treex vloeide voort uit de vaststelling dat de talrijke onmisbare vaardigheden voor een succesvol vastgoedproject zelden samenvallen in de vastgoedwereld. De verschillende stakeholders spreken immers niet dezelfde taal en worden zelden door eenzelfde strategie gedreven.

Op basis van deze vaststelling besliste Treex om zijn aanpak in de eerste plaats af te stemmen op de doelstellingen en strategie van zijn klanten. Op die manier staat de technische knowhow ten dienste van de andere disciplines en is het technische aspect niet langer een hinderpaal, maar een succesfactor.

Werkte deze aanpak? Ja! In nauwelijks enkele maanden tijd leverde Treex het bewijs dat het bedrijf in staat is om snel te reageren en een hoogwaardige service te verstrekken aan vastgoedspelers. Treex‘ recente realisaties omvatten technische due diligence, een haalbaarheidsstudie voor de conversie van kantoorruimte naar woonruimte en projectmanagement voor kantoorrenovaties.

Zie NEWS

Thomas Maskens

Thomas heeft ruim 15 jaar ervaring in de vastgoedsector en werkte meer dan zes jaar bij CBRE PM (het vroegere Sogesmaint-CBRE). Daar stond hij als hoofd van Projectmanagement in voor bouwconsultancyservices. In deze periode ontwikkelde hij een uitgebreide knowhow op het vlak van projectmanagement en bouwconsultancy.

Thomas beschikt over een masterdiploma in de architectuur. Voorts behaalde hij een postgraduaat in de vastgoedkunde aan de Solvay Business School. Thomas is een alumnus van de Vlerick Business School, waar hij het MBA-programma voltooide.

Treex engageert zich om :

  • de technische kant van vastgoed optimaal te beheersen
  • oog te hebben voor het totale plaatje & de taal van andere stakeholders te spreken
  • een strategische oplossing voor te stellen die afgestemd is op de doelstellingen van Treex’ klant